SISTEMSKO SAMOPOUZDANJE

SISTEMSKO SAMOPOUZDANJE 29. MAJ 2016.

Eagle smart trening sistemsko samopouzdanje

„Pored ponosa, lojalnosti, discipline, srca i uma, samopouzdanje je ključ koji otvara sve brave.“
Džo Paterno

Kada postanemo ponosni vlasnik samopouzdanja, mi nastupamo u svim situacijama staloženo i uverljivo. Ostavljamo utisak osobe, koja veruje u sebe i sopstvene kvalitete. Osvajamo neosvojeno i plenimo ličnom snagom i jedinstvenom harizmom. No, da li je baš uvek tako? Da li zaista verujemo u sopstvenu snagu u svim situacijama, u kojima nas niko i ništa ne može uzdrmati ili naša moć nestaje, kada se isključe svetla na pozornici? Da li je dovoljno da nam neko kaže da smo prosečni ili ispod proseka, da se zapitamo koliko zaista vredimo? Da li je dovoljan jedan pogrešan korak, da se naša slika o sebi zamrzne i izgubi na svojoj oštrini? Da li je dovoljan jedan neodobravajući pogled naših roditelja, čak i danas, da se zapitamo, koje su moje prave vrednosti i da li ih uopšte imam?

SAMOPOUZDANJE SE PAŽLJIVO GRADI IZ DANA U DAN I PREDSTAVLJA
ZBIR NAŠIH UVERENJA O SOPSTVENOJ VREDNOSTI.

RADIONICA JE NAMENJENA svima koji žele da saznaju više o uticajima samopouzdanja na naš nastup i interakciju sa okruženjem, a ujedno izgrade postojanu veru u sebe u različitim životnim i poslovnim okolnostima. Sasvim sigurno pravi izbor za Vas ukoliko ste posvećeni radu na sebi i kontinuiranom razvoju.

TEME KOJE SE OBRAĐUJU NA RADIONICI:

  • Izvori samopouzdanja
  • Strahovi vs. samopouzdanje
  • Sprega misli, emocija i telesne reakcije
  • Samoprihvatanje kao put uspeha
  • Tehnike samopouzdanja
  • NLP samopouzdanje za poneti

Predavač: Gordana Panajotović, Erickson sertifikovani profesionalni kouč i poslovni trener, sertifikovani NLP praktičar, opredeljena da postojano podrži druge na putu ličnog i profesionalnog razvoja.

Prolećna cena: 2.500,00 dinara.

Datum odabran: 29. maj 2016. godine

Vreme pravo: 18 do 21 čas

Adresa tačna: Atria Group, Kisela voda 20, Beograd

Dodatne informacije i prijave: +381 66 07 13 13 ili office@eaglesmart.rs

OTVORENI TRENINZI

Share Button