(P)OSTANITE SAMOPOUZDANI

(P)OSTANITE SAMOPOUZDANI 28. JUN 2015.

Eagle smart trening (p)ostanite samopouzdani

„Pored ponosa, lojalnosti, discipline, srca i uma, samopouzdanje je ključ koji otvara sve brave.“
Džo Paterno

Kada postanemo ponosni vlasnik samopouzdanja, mi nastupamo u svim situacijama staloženo i uverljivo. Ostavljamo utisak osobe, koja veruje u sebe i sopstvene kvalitete. Osvajamo neosvojeno i plenimo ličnom snagom i jedinstvenom harizmom. No, da li je baš uvek tako? Da li zaista verujemo u sopstvenu snagu u svim situacijama, u kojima nas niko i ništa ne može uzdrmati ili naša moć nestaje, kada se isključe svetla na pozornici? Da li je dovoljno da nam neko kaže da smo prosečni ili ispod proseka, da se zapitamo koliko zaista vredimo? Da li je dovoljan jedan pogrešan korak, da se naša slika o sebi zamrzne i izgubi na svojoj oštrini? Da li je dovoljan jedan neodobravajući pogled naših roditelja, čak i danas, da se zapitamo, koje su moje prave vrednosti i da li ih uopšte imam?

SAMOPOUZDANJE SE PAŽLJIVO GRADI IZ DANA U DAN I PREDSTAVLJA
ZBIR NAŠIH UVERENJA O SOPSTVENOJ VREDNOSTI.

RADIONICA JE NAMENJENA svima koji nemaju dovoljno samopouzdanja ili im samopouzdanje povremeno nedostaje, žele da saznaju više o uticajima samopouzdanja na naš nastup i interakciju sa okruženjem u kome živimo i radimo, nastoje da izgrade čvrsto samopouzdanje i veru u sebu u različitim životnim i poslovnim okolnostima i posvećeni su radu na sebi i kontinuiranom ličnom razvoju.

TEME KOJE SE OBRAĐUJU NA RADIONICI:

  • Šta je samopouzdanje?
  • Izvori samopouzdanja
  • Spoljni uticaji na samopouzdanje
  • Strahovi vs. samopouzdanje
  • Sprega misli, emocija i telesne reakcije
  • Samoprihvatanje kao put uspeha
  • Čudesna moć 3V
  • Samopouzdanje – To sam Ja

Predavač: Gordana Panajotović, Profesionalni Erickson kouč i poslovni trener, sertifikovani NLP poslovni praktičar, opredeljena da postojano i posvećeno podrži druge na putu ličnog i profesionalnog razvoja.

Investicija u sebe: 2.500,00 dinara.

Vreme održavanja: 28. jun 2015. od 11 do 14 časova

Mesto održavanja: HR centar, Birčaninova 48, I sprat, stan 4

Dodatne informacije i prijave: +381 66 07 13 13 ili office@eaglesmart.rs

Share Button