EAGLE smart organizacioni razvoj

Organizacioni konsalting

Vrhunski top menadžment prepoznaje značaj saradnje sa iskusnim konsultantima, čime se znatno skraćuje potrebno vreme za postizanje željenih rezultata, kroz istovremeno ostvarenje ušteda i dobiti. Ukoliko ste došli do tačke razvoja kompanije, kada je potrebno reorganizovati postojeći način poslovanja ili jednostavno želite da vaši procesi budu efikasniji i jasno opisani kroz dokumentovane procedure, ukoliko želite promenu postojeće organizacione kulture, razmišljate da razvijete odeljenje ljudskih resura ili najvažnije funkcije u oblasti upravljanja ljudskim resursima poverite eksternom partneru, ukoliko planirate da kreirate novu ili unapredite postojeću korisničku službu, kako biste svojim klijentima obezbedili kontinuiranu vrhunsku uslugu, kroz uspešno prepoznavanje njihovih potreba i prevazilaženje njihovih očekivanja ili jednostavno želite da izgradite KORISNIČKU SLUŽBU (CALL CENTAR), sa dolaznim i/ili odlaznim pozivima, stručnim i ljubaznim Agentima, kojima se klijenti uvek vraćaju sa punim poverenjem i zadovoljstvom, Vi ste na pravom mestu.

UVEK MOŽEMO VIŠE, BOLJE I SMELIJE. ZAJEDNO SMO JAČI, A PRAVI TRENUTAK JE SADA.

“Nepromenjivi zakon biznisa je da su reči reči, objašnjenja su objašnjenja, a obećanja su obećanja. Realnost su samo akcije.”
Harold Geneen

KONTAKTIRAJTE NAS

Gordana Panajotović

Gordana Panajotović

Gordana Panajotović je profesionalni sertifikovani Erickson kouč, trener i konsultant sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti regrutacije i razvoja zaposlenih, kao i značajnom ekspertizom u oblasti unapređenja komunikacije i prodaje u Call Centrima i prvoj liniji kontakta sa korisnicima. Pored toga, Gordana je sertifikovana za primenu CEB SHL psihometrijskih alata (testova ličnosti i sposobnosti), fasilitaciju ACDC (Centra za procenu i razvoj zaposlenih), sertifikovani je Project Manager, Microsoft Office Specialist Master Instructor i NLP Business practitioner, akreditovan od strane Međunarodne NLP asocijacije IA-NLP iz Švajcarske i Međunarodne asocijacije NLP instituta IN-NLP iz Berlina. Detaljnije